Vazgeçilmez kadın olmak aslında kadınların elinde… Sonsuz mutluluğun mimarı da kadınlar mutlu yuvanın yapıcısı da kadınlar… Unutmayın yuvayı dişi kuş yapar. Nasıl mı?

Y KENDİNİZE GÜVENİN!

Kendini kadın olarak sevmek, bedenle ruh uyumunu dengeleyebilmek önemli.  Bu sayede ”Çok güzel olmasa da şu kadının kendine olan güveni beni çekiyor.”  cümlesini çoğu erkeğe kurdurabiliriz.

Y SOYUNMADAN GİYİNİN!

İlgi çekici olmak için çok fazla dekolteye gerek yok.  Her şeyi sergilemek merak uyandırmayacaktır. Karşınızdaki erkeğe hayal kurduracak şekilde giyinin.  Örneğin çok derin olmayacak şekilde tek yırtmaç kullanın.

Y ETKİLEYİCİ BAKIŞLARINIZ OLSUN!

Gözler bakışlarla anlamlanır.  Cesur bakışlar yaratmaya çalışın.  Karşınızdaki erkeğe atacağınız uzun bir bakış onu istediğinizi düşündürecek ve heyecanlandıracaktır.

Y BAKIMLI OLUN!

İlk günlerdeki gibi bakımlı olun.  İlerleyen zamanlarda tişört ve eşofmanla gezen ve o şekilde yatağa giren kadın olmaktan kaçının.  Bakımlı ve özenli olmayı sürdürün.

Y ÖZGÜR BIRAKIN, SIKMAYIN!

Ona baskı kurmayın.  Dışarı çıkmasına, arkadaşlarıyla buluşmasına izin verin, hatta teşvik edin.  Baskı yaptığınız her noktada ters tepki almamak için özgür bırakın.  Unutmayın bu şekilde her gittiği yerden yine size dönecektir.

Y ARADA ONUN GİBİ DAVRANIN!

Onun gibi davranmak için onun gibi düşünün.  Zaman zaman onunla maç seyredin veya arabalardan bahsedin.  Bu onu anlayabildiğiniz izlenimi verecek ve sizinle vakit geçirmekten daha çok hoşlanacaktır.

Y ONAYLAYIN!

Erkeğinize güven verecek, onu başarılı olduğu noktalarda ön plana çıkartacak onayı siz verin.  Bu şekilde kendini üstün görmenin mutluluğu ile size daha çok bağlanacaktır.

Y YEMEK YAPIN!

Klasiktir.  Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.  En ağır ve zahmetli yemekleri yapmak yerine ortam yaratın.  Mum ışığı, kır çiçekleri, şık bir masa örtüsü ve bir kadeh şarapla bu mümkün.

Y ONU ÇEKİN!

Aranızdaki çekimi daima canlı tutun.  Gün içerisinde ona sizi hatırlatacak şeyler yapın.  Mesela telefonda fısıldayarak konuşun, parfümünüzün kokusu kokan bir fularınızı cebine koyun.  Bu onu heyecanlandıracak ve akşam size koşarak gelecektir.