Düğün günü heyecan dolu, mutlu bir gün. Ancak bir o kadar da stresle geçiyor. Bu özel günde çıkabilecek aksilikleri düşünerek kendinizi sıkmayın, önceden önlem alıp planlama yapın.

Doğabilecek aksiliklerden biri; aslında her gelinin kabusu olan, saç ve makyajınızın kötü olması… Saçınız ya da makyajınızın kötü olması gibi bir felaketle karşılaşmamak için neler yapabilirsiniz?

Düğün gününden önce kuaförünüzle mutlaka prova yapın. Nasıl bir saç, nasıl bir makyaj yapılacak, duvağınızı nasıl takacaksınız, bunları belirleyin. Hatta prova sırasında kendi fotoğrafını çekin ve arkadaşlarınıza danışarak fikir alın.

Düğün günü; kuaför, düğün fotoğrafı çekimleri v.s derken zamanın nasıl hızlı geçtiğine inanamayacaksınız. O yüzden kuaförünüze mümkün olduğunca erken gidin. Böylece düzeltmeler için zaman kalacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde saçınızın ve makyajınızın bozulmasından endişe etmeyin, sabitleyiciler sayesinde tüm gün korunacaktır. Ve unutmayın. Siz ne kadar pozitif düşünür, sakinliğinizi korursanız her şey o kadar güzel olacaktır.